In memoriam Maurice Moers


In memoriam Maurice MoersOnze excellente fractiesecretaris Maurice Moers is dinsdag plotseling overleden. Hij laat een verbijsterde fractie en bestuur achter, die het bericht van zijn overlijden nauwelijks kunnen bevatten.

Maurice heeft in de VVD ruimschoots zijn sporen verdiend. Hij was bestuurslid, burgerlid, raadslid en fractiesecretaris. Functies die hij met hart en ziel heeft uitgeoefend. Niets was hem te veel. Al ging het met zijn gezondheid niet altijd even goed, klagen hoorde je hem nooit. Als secretaris was hij het middelpunt van onze fractie, waarop iedereen altijd een beroep kon doen.

Politiek was zijn passie en bij de VVD voelde hij zich op zijn plaats. Dat wil niet zeggen dat hij geen oog had voor andere standpunten en meningen. Hij was gericht op mensen en probeerde iedereen die een beroep op hem deed te helpen. Niemand klopte tevergeefs bij hem aan en vond altijd een luisterend oor.

Naast de politiek had Maurice nog een uitgebreid sociaal leven, waar hij intens van kon genieten. Zijn vele vrienden zullen hem missen, maar dat is nog niets vergeleken bij het gemis dat zijn naaste familie ervaart. We wensen zijn moeder en familie dan ook veel sterkte toe.

Maurice laat een grote leegte achter; Dank wat je voor ons hebt betekend. Wij missen je nu al.

Michel Severijns

Fractievoorzitter VVD