John Aarts lijsttrekker voor de VVD Maastricht bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022

© Gemeente Maastricht

John Aarts lijsttrekker voor de VVD Maastricht bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022

De heer John Aarts is door de leden van de VVD Maastricht gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022.

De stemgerechtigde leden van de VVD Maastricht konden uit twee kandidaten kiezen, John Aarts – wethouder en Nicky Beckers - raadslid. De kandidaten en het bestuur laten daarmee zien dat keuzevrijheid van belang is en ook waar de VVD voor staat, een Volkspartij voor Vrijheid en Democratie .

Sacha Oerlemans, voorzitter van het bestuur: “Ik ben verheugd dat er deze keer wat te kiezen was voor de leden. Met lef en durf heeft Nicky zich kandidaat gesteld en dat is te prijzen. Dat John is gekozen laat zien dat zijn successen, toegewijde inzet, inhoudelijke kennis en hart voor de stad Maastricht bijzonder worden gewaardeerd. We kijken er naar uit om met John samen te werken aan een breed gedragen kandidatenlijst en het uitbreiden van het aantal zetels voor de VVD Maastricht.  

John Aarts: “Het is prettig dat de ledenvergadering mij weer mandaat heeft gegeven, binnen de liberale agenda, Maastricht op te stuwen in de vaart der volkeren!”

De komende maanden gaan de politiek-betrokkenen aan de slag met een aansprekend verkiezingsprogramma en een sterke campagne. De kandidaatstellingscommissie en de lijsttrekker gaan samen aan de slag met de vorming van een toekomstgerichte en eigentijdse kandidatenlijst.