Nieuwjaarswens Maastrichtse VVD

2020 was een bijzonder jaar voor iedereen. Het coronavirus heeft grote impact gehad op onze stad en onze inwoners.

We hebben geliefden en dierbaren verloren aan het coronavirus, sociale afstand moeten nemen van elkaar en ondernemingen moeten sluiten. Dat raakt ons allemaal in ons hart. De komende feestdagen zullen anders dan anders verlopen. In het bijzonder voor mensen die het zwaar hebben, ziek zijn, alleen en verdrietig zijn. De behoefte om bij elkaar te zijn is groter dan ooit. 

We hebben bewondering en waardering voor de mensen die zich in deze tijd inzetten voor onze zieken, kinderen en voor onze veiligheid. En we willen onze inwoners - jong en oud - en ondernemers in de stad een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Het nieuwe jaar wordt een jaar van hoop. Er is een vaccin. Dat geeft perspectief.

De VVD maakt zich ook in 2021 sterk voor de veiligheid in onze stad, de ontwikkeling van betaalbare woningen, het creƫren van nieuwe banen, het terugdringen van armoede en eenzaamheid. Ook voor de vrijheid om te kunnen ondernemen en zich te ontwikkelen. Daarin speelt cultuur natuurlijk een belangrijke rol.

De Maastrichtse VVD wil u danken, met uw steun kunnen wij deze doelstellingen realiseren. Alleen samen maken we een succes van 2021!

Wij wensen u een gezond, liefdevol en succesvol nieuwjaar.

Zet cookies aan om de video te tonen.