Gemeenteraadsverkiezingen 2018 komen eraan.....VVD Maastricht is op zoek naar u!!!

Gemeente Maastricht 2018 ...
Wilt u betrokken zijn?
Geachte heer, mevrouw,

Nu de landelijke verkiezingen voorbij zijn, is de fractie van de VVD Maastricht gestart met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. U als lid, helper, burger van de stad, willen we daar graag bij betrekken.


Op welke manier kunt u betrokken zijn?  Dat kan op verschillende manieren. U kunt meedenken over en meeschrijven aan het verkiezingsprogramma van de VVD Maastricht. U kunt ons ondersteunen bij campagne activiteiten. Ook zijn we op zoek naar mensen die ambitie hebben om politiek actief te zijn en op de lijst willen staan voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Wij nemen graag contact met u op!  Heeft u interesse om mee te werken aan de verkiezingen van 2018? Wilt u meer weten wat het inhoudt als u op de lijst gaat staan? Geef uw naam en telefoonnummer door aan Bibi van de Wouw-Simons (Raadslid VVD Maastricht) via bibivandewouw@hotmail.com of 06 25298003. We vragen u vriendelijk uw interesse voor 19 april kenbaar te maken. Vervolgens neemt een van onze fractieleden contact met u op.

Wat is de rol van het nieuwe lokale netwerk Maas & Geul? Het bestuur van het lokale netwerk Maas & Geul is verantwoordelijk voor het proces in aanloop naar de verkiezingen in 2018. Zij organiseren de ledenvergaderingen voor het vaststellen van o.a. de lijsttrekker, de kieslijst etc. Vergaderingen waar u als lid stemrecht hebt en op die manier kunt u ook invulling geven aan uw betrokkenheid bij de VVD. 


Met vriendelijke groet,
namens de VVD Fractie Maastricht                   namens het lokaal netwerk Maas & GeulMichel Severijns                                                 Sacha Oerlemans

Fractievoorzitter                                                 Voorzitter