Esmée Lensing

Lieve allemaal,

Ik ben Esmée Lensing en een enthousiaste, spontane en altijd goedlachse burgerraadslid die net komt kijken in de politiek. Ik ben een Bourgondiër in hart en nieren en waar kan dat beter dan in de "sjoene stad Mestreech"!

Ik heb Gezondheidswetenschappen, Rechten en Master in Arbeid en Recht gestudeerd en in deze jaren hard studeren heb ik het studentenleven in Maastricht goed leren kennen. Ben geboren en getogen in Maastricht en heb me altijd actief ingezet in verenigingen, clubjes, vrijwilligerswerk en heb daardoor een goed beeld gekregen wat de stad allemaal aan te bieden heeft.

Krijg vaker de vraag waarom ga je de politiek in?! Maar wat is nu mooier dan iets te kunnen betekenen voor alle burgers in de stad en te kijken hoe we nog een mooier en leefbaarder Maastricht voor elke burger in de stad kunnen maken. Wat is mooier om blije en vrolijke burgers te zien en het beste voor te hebben voor iedereen...dat is toch wel een droom van mij! Het is zeker geen gemakkelijk doel, maar wil er zeker naar streven. Jong, oud, arm, rijk, groot, klein, niemand is minderwaardig en iedereen telt mee in deze maatschappij. Ik wil me zeker voor de 100% gaan inzetten voor iedereen en heb er ontzettend veel zin in om dit politiek avontuur aan te gaan! 


Mocht u vragen hebben, wilt u dingen delen met mij, twijfel zeker niet om mij aan te spreken! Ik help u graag :-)

U kunt mij bereiken via: esmeelensing@hotmail.com


Liefs en een hele vrolijke groet,

Esmée